Ulkotapahtuman tuotteet

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut säänkestävään markkinointiin! Laadukkaalla painatuksella ja materiaalivalinoilla on suuri merkitys sekä kampanjan vaikuttavuuteen että kokonaiskustannuksiin. Oikeilla materiaalivalinnoilla ja laadukkaasti toteutetun työn ansiosta materiaalien elinkaari pitenee.

Julisteet

Julisteet ovat tehokkaita ja edullisia huomiotuotteita. Painatamme julisteet eri kokoluokissa. Saat meiltä perinteiset julistekoot esimerkiksi A-standiin, kuten juliste 50 x 70 cm, sekä 70 x 100 cm. Voimme painaa julisteet myös haluttuun kokoon. Julisteet voidaan painaa sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Kyltit ja opasteet

Laadukkaasti painatetut ja laminoidut painotyöt kestävät useita vuosia. Kyltit, opasteet, tienviitat tai kiinteistökilvet – Kerro meille tuotteen käyttötarkoitus ja autamme sinua valitsemaan sopivan materiaalin. Esimerkkejä eniten käytetyistä materiaaleista ovat Akryyli, alumiinikomposiitti, Kapa, Kenno, PVC,  Re-Board ja Viscom levyt.

Banderollit ja suurkuvakankaat

Banderollit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Banderollit ja suurkuvakankaat ovat toimiva vaihtoehto, kun viestin tulee näkyä kauas. Banderollit valmistetaan laadukkaasta vinyylistä, joka kestää hyvin eri sääolosuhteita ja painatetut värit pysyvät kirkkaina pitkään. Banderollit ovat suuresta koosta huolimatta kevyitä ja helppoja kuljettaa, ja ne on helppo kiinnittää esimerkiksi aitaan, rakennustelineeseen tai seinään. Esimerkkejä kiinnitystekniikoista ovat metalliset purjerenkaat, tarranauha tai ommeltu narukuja. Kerro meille ideasi, niin autamme sinua valitsemaan myös sopivan materiaalin ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Banderollit, suurkuvakankaat, mainoslakanat ja mainoskankaat – Laaja valikoima varmoja katseenvangitsijoita laadukkaalla painatuksella.

Beach flagit eli pisaraliput

Säänkestävät, näyttävät ja edulliset mainosliput ulkotapahtumiin, messuille tai esimerkiksi myymälämarkkinointiin. Valitse tarkoitukseesi sopiva lippu useista eri malleista ja ko’oista. Painatamme valitsemasi tuotteet laadukkaasti, jotta ne kestävät aikaa ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Roll-Upit

Roll Upit ovat loistavia huomionherättäjiä esimerkiksi messuilla ja muissa edustustapahtumissa myös ulkokäyttöön. Laadukkaasti painatettu Roll Up -vuota kestää käyttöä, säätä ja aikaa. Painatamme myös Roll Up vuotia erikseen, mikäli tarvitset uutta ilmettä olemassa olevaan Roll Up -telineeseen. Roll Up -vuota on näppärä koota ja pakata kokoon, jolloin kuljetus on helppoa. Roll Upin mukana saat kätevän kantokassin, joten isonkin mainosmateriaalin siirtäminen onnistuu helposti. Roll-Up -vuodan koko on 85 x 200 cm.

Autoteipit

Liikkuva käyntikortti – Ajoneuvon teippaus on tehokas keino näkyä markkinoilla. Laadukkaat ja ammattimaisesti toteutetut teippaukset tuovat varmaa näkyvyyttä, uutta ilmettä ja suojaavat auton maalipintaa. Alkuperäinen maalipinta pysyy entisellään teippauksen alla.

Tarrat, teipit ja julkisivuteippaukset

Painatamme laadukkaat ja säänkestävät tarrat, jotka soveltuvat moniin eri tilanteisiin. Mainostarrat, tekstitarrat, tuotetarrat, magneettitarrat, kyltit ja opasteet. Tarrat on helppo kiinnittää melkeinpä mihin vain. Halutessasi kiinnitämme tarrat puolestasi.

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet