Mainos­paino­tuotteet

Esinepainatus on erinomainen tapa personoida liikelahjat ja mainoslahjat. Esinepaino sopii monenlaisille tuotteille kuten mainoskynille tai kahvimukeille. Esineen painaminen on kuitenkin taitolaji, jossa kannattaa luottaa ammattilaiseen, jotta lopputulos on laadukas ja painetut väripinnat ovat peittäviä. Painatamme yrityksesi logon, nimen tai ilmeen lähes mihin tahansa esineeseen! Vain mielikuvituksesi on rajana, ja jos raja tulee vastaan, me autamme mielellämme.

Mainoskynät

Mainoskynään voidaan painaa yrityksesi logo tai yrityksesi nimi ja esimerkiksi yhteystiedot. Kynävaihtoehtoja on valittavina monipuolisesti.

Mukit

Mukit, kuten kahvimukit ovat perinteinen esinepainatuksen kohde. Kahvimukit ovat yhä toimiva liikelahja ja lämmin muistutus yrityksestä ja brändistä. Asiakkaidemme suosikkeja ovat esimerkiksi olleet Iittalan valkoinen teema muki ja ekologiset Take away -termosmukit / kestomukit.

Kaulanauhat

Kaulanauha omalla logolla, ilmeellä tai mainoslauseella painatettuna on edullinen ja huomiota herättävä mainostuote. Painatamme kaulanauhat tarpeidesi mukaisesti. Kaulanauhojen valikoima on laaja ja pienillä yksityiskohdilla sekä personoidulla painatuksella saadaan hyvin erityylisiä yksilöityjä kaulanauhoja. Valitse nauhan materiaali ja leveys sekä kiinnikevaihtoehto, kuten avainrengas, papukaijaklipsi tai pikalukko. Kaulanauhat voidaan varustaa myös korttipidikkeellä, usb-tikulla tai jojolla. Kiinnitä kaulanauhaan avainnippu, henkilökortti tai tapahtumapassi. Autamme sinua suunnittelemaan yksilöidyt kaulanauhat tarpeisiisi sopivaksi.

Promotuotteet

Kekseliäät promotuotteet ovat loistavia mainoslahjoja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Painatamme yrityksesi logon tai mainoslauseen lähes mihin tapansa tuotteeseen. Esimerkkejä promotuotteista ovat kahvipaketit, karkkipaperit, pinssit, heijastimet, mikrokuituliinat ja magneetit.

Banderollit ja suurkuvakankaat

Banderollit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Banderollit ja suurkuvakankaat ovat toimiva vaihtoehto, kun viestin tulee näkyä kauas. Banderollit valmistetaan laadukkaasta vinyylistä, joka kestää hyvin eri sääolosuhteita ja painatetut värit pysyvät kirkkaina pitkään. Banderollit ovat suuresta koosta huolimatta kevyitä ja helppoja kuljettaa, ja ne on helppo kiinnittää esimerkiksi aitaan, rakennustelineeseen tai seinään. Esimerkkejä kiinnitystekniikoista ovat metalliset purjerenkaat, tarranauha tai ommeltu narukuja. Kerro meille ideasi, niin autamme sinua valitsemaan myös sopivan materiaalin ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Banderollit, suurkuvakankaat, mainoslakanat ja mainoskankaat – Laaja valikoima varmoja katseenvangitsijoita laadukkaalla painatuksella.

Beach flagit eli pisaraliput

Säänkestävät, näyttävät ja edulliset mainosliput ulkotapahtumiin, messuille tai esimerkiksi myymälämarkkinointiin. Valitse tarkoitukseesi sopiva lippu useista eri malleista ja ko’oista. Painatamme valitsemasi tuotteet laadukkaasti, jotta ne kestävät aikaa ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Roll-upit

Roll-upit ovat loistavia huomionherättäjiä myymälöissä, toimitiloissa ja esimerkiksi messuilla ja muissa edustustapahtumissa. Laadukkaasti painatettu Roll-up -vuota kestää käyttöä ja aikaa. Painatamme myös Roll-up vuotia erikseen, mikäli tarvitset uutta ilmettä olemassa olevaan Roll-up -telineeseen. Roll-up -vuota on näppärä koota ja pakata kokoon, jolloin kuljetus on helppoa. Roll-upin mukana saat kätevän kantokassin, joten isonkin mainosmateriaalin siirtäminen onnistuu helposti. Roll-up -vuodan koko on 85 x 200 cm.

Muut esinepainatukset

Seriman painaa yrityksesi logon, nimen tai ilmeen lähes mihin tahansa esineeseen! Vain mielikuvituksesi on rajana, ja jos raja tulee vastaan, me autamme siinäkin. Esimerkkeinä esinepainatuksistamme perinteisten lisäksi ovat mm jääkiekot ja lääkerasiat.

 

Painotalo Seriman on kokenut esinepaino, joka palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet