Kaupan alan tuotteet

Kaikki tuotteet tehokkaaseen myymälämarkkinointiin korkealaatuisella painojäljellä. Painamme ja muotoonleikkaamme kaikenlaiset pahvituotteet – mobilet, hyllypuhujat, lasinaluset ja muut pahvipainatukset. Pahvin painaminen on yksi vahvuuksiamme, joten kysy rohkeasti erikoisempiakin pahvituotteita.

Flyerit ja lentolehtiset

Serimanin tuliterä digipaino mahdollistaa erilaisten flyereiden ja mainosmateriaalin tulostuksen nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti peittävillä väripinnoilla sekä materiaaleilla. Toteutamme monimutkaisetkin yksityiskohdat toiveidesi mukaan. Viimeistele räätälöity ilme, valitsemalla mainosmateriaaliin sopiva paperityyppi, koko, muoto ja muut yksityiskohdat. Saavuttaaksesi korkealaatuisen lopputuloksen, voit kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme sopivan paperin ja muiden yksityiskohtien valintaan.

Julisteet

Julisteet ovat kustannustehokas sekä helppo tapa tuoda näkyvyyttä kampanjalle ja vaikuttaa markkinoilla! Julisteet toimivat erinomaisesti niin ammattikäytössä kuin henkilökohtaisissa tarpeissa. Painatamme vaikuttavimmat ja ammattimaiselta näyttävät julisteet yrityksesi ja tuotteesi markkinointiin. Meiltä voit tilata julisteet myös omalla tekstillä tai kuvalla painettuna olohuoneen seinällesi. Julisteeseen saadaan luotua eri tyylejä ja käyttötarkoituksia myös erilaisilla pinnoilla. Valittavanasi on säänkestävät julisteet, valomainosjulisteet sekä perinteiset kiiltäväpintaiset ja mattapintaiset julisteet. Kerro meille ideasi!

Mobilet ja hyllypuhujat

Varmista, että asiakas löytää tuotteesi, vaikka olisi eksynyt kauemmas omasta lähikaupastaan. Mobilet voivat olla eri tavoin stanssattuja eli muotoon leikattuja paksuja kartonkilevyjä, sekä hyllyyn sovitettavia hyllypuhujia. Hyllypuhujat viimeistelevät tyylikkään esillepanon ja ovat tehokas ja helppo ratkaisu nostaa tuote esiin muiden tuotteiden varjosta. Hyllypuhujaan voidaan painaa esimerkiksi tietoa tuotteesta tai kampanjasta. Hyllypuhujat ovat hyödyllisiä myymälämarkkinoinnissa myös asiakkaan näkökulmasta katsottuna, sillä ne selkeyttävät tuotteiden ryhmittelyä, tekevät esillepanosta mielekkäämmän ja tuovat tarvittaessa esille tärkeitä tietoja tuotteesta.

Pahvituotteet

Painamme ja muotoonleikkaamme kaikenlaiset pahvituotteet – mobilet, hyllypuhujat, lasinaluset ja muut pahvipainatukset. Pahvin painaminen on yksi vahvuuksiamme, joten kysy rohkeasti erikoisempiakin pahvituotteita. Yksi asiakkaidemme suosikkituotteista on yrityksen logolla painatetut lasinaluset, jotka tarjoavat mainostilaa ravintoloihin ja tapahtumiin. Lasinaluset valmistetaan offsetpainomenetelmällä ja stanssataan, eli leikataan haluttuun muotoon.

Point of Sale (POS) -materiaalit

Point of Sale (POS) / myyntipisteen mainosmateriaaleilla voidaan tuoda tuote paremmin esille myymälässä tai messuilla mainoskampanjoiden aikana. Myyntipisteen mainosmateriaaleja voivat olla esimerkiksi erilaiset yrityksen ilmeellä painatetut telineet, bannerit, display-tuotteet ja muut myyntipistemateriaalit. Tyylikkäät ja laadukkaasti toteutetut myyntipisteen materiaalit kiinnittävät asiakkaiden huomion ja ovat loistavia ratkaisuja myynninedistämiseen.

Standit

Monipuolinen valikoima eri kokoisia mainostelineitä ja standeja sisä- ja ulkokäyttöön. Mainitse tilausta tehdessäsi, mihin käyttötarkoitukseen mainosteline tai standi on tarkoitettu ja autamme sinua valitsemaan sopivan paperin käytön.

Serimanilta myös:

Laserleikkaukset Muovituotteet

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet